Mina slipsar, del 21











Härjedalen

I förra veckan var jag på tjänsteresa i Härjedalen. Som så många gånger förr, bjöd det norrländska inlandet på fantasitska vyer.

Jag fascinerades över den ymniga förekomsten av skidbackar.

På sina håll stod det renar på vägen.

Dagens lunch bestod av en helt fantastisk laxsoppa på Hotell Funäsdalen, och avnjöts tillsammans med denna storslagna utsikt.

Hemfärden gick över Flatruet, på Sveriges högst belägna väg.

Mina slipsar, del 20














Svart flagg

För knappt två veckor sedan damp nedanstående brev från Teg Publishing ner i brevlådan, innehållande Magnus Ekelunds och Stålets album Svart flagg
Jag har ännu inte lyssnat på skivan nog många gånger för att ge ett slutlgiltigt omdöme om den; mitt första intryck var dock att ljudet var lite väl mycket "hemmainspelad demo". Vissa av låtarna, i första hand "Utan er" och "Stállu" växer dock mer och mer för varje lyssning. Trots detta blir det aldrig riktigt lika fantastiskt bra som det kan låta live.

Mina slipsar, del 19

















Ordnung muß sein

I allt för många månader har min tröjgarderob sett ut såhär:


När Jula i veckan hade rea på plastbackar, passade jag därför på att införskaffa ett antal sådana och organisera min t-shirtsamling i färg- och användningsfrekvensordning.


Ack, vilken tillfredsställeslse det är att mötas av denna syn varje gång jag öppnar garderoben!

Mina slipsar, del 18








Matta



På nyårsafton bestämde jag mig för att i sista stund utyttja en av de många rabatter som Jotex envisas med att skicka till mig, och beställde för detta ändamål en hatthylla och en matta. Den sistnämnda anlände i torsdags. Jag blev först besviken över att dess kulör var betydligt mer åt det tomatröda än det utlovade vinröda hållet. Efter några dagar påseende kan jag dock konstatera att den trots detta gör sig ganska väl i skuggan under mitt soffbord.


Mina slipsar, del 17



 







Nyårslöfte

Under år 2012 lovar jag att börja köpa skivor igen!

RSS 2.0